Mákolaj a természet ajándéka
Hallott már a mákolajról, a természet ajándékáról?
A mákolaj egy hideg sajtolással elkészített folyadék, amelynek számos felhasználása van. A mákolajnak az egészségmegőrzésben tanúsított jótékony hatása egészen kivételes. A mákolaj magas foszfortartalma miatt kitűnően felhasználható a csontritkulás megelőzésére, az egészség megőrzésére.
Mikor fogyasszuk
A megfigyelések, és a kísérletek bizonyították, hogy a mákolaj rendszeres fogyasztása kedvező hatással van a csontozatunkra. Csökkenti a csontritkulás kialakulásának esélyét, gyorsítja a gyógyulást.
A mákolajt gyakran úgy emlegetik, mint a csontritkulás ellenszerét. Sajnos ez nem teljesen, és minden kétséget kizáróan bizonyított. De az tény, hogy a mákolaj egy olyan egészséges élelmiszer, amelynek rendszeres fogyasztása jó hatással van az egészségünkre, így a csontritkulás kialakulására is.